Rólunk | Roomba Home
5704
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5704,theme-onyx,mkd-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-2.2,vertical_menu_background_opacity, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,header_general_padding,grid_1200,woocommerce_installed,enable_full_screen_sections_on_small_screens,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Rólunk

15 éve a design élvonalában!

Az 5. kerületi Arany János utcában 2004-óta a roomba design studio az életminőség és lakáskultúra szinonimája.

A legújabb trendekhez igazított kínálattal, valamint az otthoni, az irodai és a contract megoldások teljes skálájával minden a rendelkezésre áll ahhoz, hogy egy helyet, az életmóddal összhangban lévő egyedi környezetté alakítson.

Biztos cím a tervezés szerelmeseinek, akik itt egyedi bútorokat és kiegészítőket találnak. Üzletünk  a legjobb nemzetközi márkák találkozási pontja, amelyek közül néhány kizárólagosan képviselt. A kínálat  a nagyszerű klasszikusoktól a legújabb innovációkig terjed, kiegészítve szenvedélyes kutatási tevékenységünkkel, amely mindig is a roomba ismérve volt.

Nálunk nemcsak üzlet várja a vásárlókat, hanem egy igazi formatervező stúdió kínál személyre szabott segítséget építészeknek és magánszemélyeknek a projekt minden szakaszában, a tervezéstől a telepítésig. A műszaki és imázskonzultáción túlmenően testre szabott megoldásokat hozunk létre a megrendelő igényei szerint.

Aki belép a roomba világába, tudja, hogy itt professzionalitást, ügyfélközpontúságot és a tervezés mindig eredeti megjelenését találja.

    Sorry, no posts matched your criteria.